Want een goed dak heeft ook onderhoud nodig.

Een vakkundig dakdekker voor uw platte dak nodig? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder

Onze diensten

Dakonderhoud

Een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw daken is voor de levensduur van de dakbedekking ontzettend belangrijk. In een jaar tijd kan er immers veel gebeuren op en met een dak. Door eenmaal per jaar onderhoud/inspectie uit te laten voeren kan mogelijke problemen en/of lekkages aan het licht brengen of zelfs voorkomen. 

Lees meer

Dakrenovatie

Het dak is een kwetsbaar en onderhoudsgevoelig onderdeel van uw woning. Het is daarom belangrijk om op tijd een dakrenovatie uit te voeren en dit niet uit te stellen totdat er een lekkage is ontstaan. Na een uitvoerige inspectie door ons adviseren we u over de te kiezen dakbedekking en we geven u een kostenindicatie. Samen zorgen we ervoor dat uw dak er weer heel wat jaren probleemloos tegenaan kan!

Daklekkages

Heeft u een daklekkage, wij kunnen u hier uiteraard bij helpen. Onze servicemonteurs staan voor u klaar. Bel of Whatsapp ons op 024-6417316.

Lees meer

Valbeveiliging

Om zo goed en veilig mogelijk op uw dak te kunnen werken dient de valbeveiliging in orde te zijn. Ook moet het jaarlijks gekeurd en onderhouden worden. Romijnders dakbedekkingen is specialist in het aanbrengen en onderhouden van valbeveiliging. Onze mensen kunnen u daarom deskundig adviseren over alle mogelijkheden voor uw woning.

Onze producten

Er is een ruime keuze op het gebied van verschillende dakbedekkingsmaterialen. Echter, niet elk type dakbedekking is even geschikt voor elke woning of elk gebouw. Bovendien heeft u zelf waarschijnlijk wensen en ook uw gemeente stelt soms voorwaarden aan uw dak. In een uitvoerige dankinspectie analyseren onze specialisten uw dak en geven we u advies over het type dakbedekking die het meest geschikt is voor uw woning, garage of schuur.

Uiteraard krijgt u van ons een deskundig advies over de beste oplossing voor uw situatie.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Het is duurzaam, absoluut waterdicht en goed toepasbaar.

Lees meer

Kunststof dakbedekking

De moderne kunststof dakbedekkingen zijn goed bestand tegen UV-straling, luchtverontreiniging en blijven elastisch, zelfs bij extreme kou.

Lees meer

Groendaken

Groendaken winnen aan populariteit, ook bij particulieren. De belangrijkste reden hiervoor is dat de grassen, mossen en andere planten die op een dergelijk dak worden geplaatst, helpen om schadelijke stoffen zoals fijnstof uit de lucht te halen.

Lees meer
Vragen over het geschikte product voor uw dak? Vraag meer informatie

WIE IS ROMIJNDERS DAKBEDEKKING?

511

OPGELOSTE LEKKAGES

40 jaar

EEN FAMILIEBEDRIJF

24 uur

GEMIDDELDE RESPONSETIJD

 

Bekijk onze referentieprojecten

In de afgelopen veertig jaar hebben we op een grote diversiteit aan daken gestaan. We legden compleet nieuwe (groen)daken aan en repareerden de daken van woonhuizen, villa's, garages en tuinhuizen. We laten hier een selectie zien van de projecten waaraan we werkten.

Daklekkage? Wij staan klaar voor u Bel (024) 641 73 16 of Whatsapp onsVacatures