De specialisten van Romijnders Dakbedekking

Altijd een waterdicht dak! Nieuwbouw, renovatie of onderhoud Vraag ons om advies

Bas Romijnders – Eigenaar Romijnders dakbedekking

Waar Bas in 2009 als leerling dakdekker begon in het bedrijf van zijn vader Frans, is hij vandaag de dag als mede-eigenaar voor veel opdrachtgevers het vaste aanspreekpunt. Bas is betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Van de eerste kennismaking op locatie en het opstellen van offertes tot het aansturen van het team, de inkoop van materialen en het contact met klanten gedurende het traject. En als gekwalificeerd dakdekker is hij ook regelmatig op het dak te vinden.

Frans Romijnders – Oprichter en eigenaar Romijnders dakbedekking

Frans Romijnders is eigenaar en oprichter van Romijnders dakbedekking. Daarvoor werkte hij jarenlang bij installatiebedrijf Romijnders. Vanuit zijn jarenlange kennis, ervaring en passie van/met het dakdekkersvak startte hij in 1995 het bedrijf. Behalve organisatorische werkzaamheden op kantoor bezoekt hij regelmatig nieuwe en bestaande projecten waar hij advies geeft en de voortgang van de projecten bespreekt.

RTL 4 in gesprek met Frans Romijnders
Dakdekker Nijmegen Frans Romijnders
Sharon Romijnders Dakbedekking Nijmegen dakdekker

Sharon de Jong-Koppers – Administratief medewerkster

Sinds het voorjaar van 2018 is de van oorsprong Drutense Sharon de Jong-Koppers de steun en toeverlaat binnen ons dakdekkersbedrijf. Zij verzorgt niet alleen de financiële administratie en de personeelszaken, maar ze is inmiddels ook het vertrouwde gezicht voor onze klanten en leveranciers. Een ware duizendpoot dus.

‘Romijnders Dakbedekking is een familiebedrijf, dat merk je aan alles. Het gaat er hier gemoedelijk aan toe en er is veel kennis in huis. En hoewel de omvang en ons portfolio anders doet vermoeden, is het een kleinschalig bedrijf met korte lijnen. Dat vind ik zo bijzonder!’

Onze dakspecialisten

Elke dag werken we met een enthousiast team van dakdekkers aan een diversiteit aan opdrachten in de regio Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Maas en Waal. Al onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid en volgen regelmatig bijscholing in hun vakgebied.

 

 

Werken bij Romijnders Dakbedekking?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

WIE IS ROMIJNDERS DAKBEDEKKING?

10

MEDEWERKERS

3

NIEUWE MEDEWERKERS

40

JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Daklekkage? Wij staan klaar voor u Bel (024) 641 73 16 of Whatsapp onsVacatures