Duurzame en innovatieve oplossingen.

Altijd een waterdicht dak! Nieuwbouw, renovatie of onderhoud Vraag advies aan

Onze diensten

(Planmatig) dakonderhoud

Een jaarlijkse inspectie en onderhoud van uw daken is voor de levensduur van de dakbedekking ontzettend belangrijk. In een jaar tijd kan er immers veel gebeuren op en met een dak. Door eenmaal per jaar onderhoud/inspectie uit te laten voeren kan mogelijke problemen en/of lekkages aan het licht brengen of zelfs voorkomen. 

Lees meer

Dakrenovatie

Het dak is een kwetsbaar en onderhoudsgevoelig onderdeel van een bedrijfspand. Het is daarom belangrijk om op tijd een dakrenovatie uit te voeren en dit niet uit te stellen totdat er een lekkage is ontstaan. Na een uitvoerige inspectie door ons adviseren we u over de te kiezen dakbedekking en we geven u een kostenindicatie. Samen zorgen we ervoor dat uw dak er weer heel wat jaren probleemloos tegenaan kan!

Daklekkages

Heeft u een daklekkage, wij kunnen u hier uiteraard bij helpen. Onze servicemonteurs staan voor u klaar. Bel ons op 024-6417316.

Kijk ook bij onze tips wat u zelf kunt doen.

Lees meer

Valbeveiliging

Om zo goed en veilig mogelijk op uw dak te kunnen werken dient de valbeveiliging in orde te zijn en moet het jaarlijks gekeurd en onderhouden worden. Romijnders dakbedekkingen is specialist in het aanbrengen en onderhouden van valbeveiliging. Onze mensen kunnen u daarom deskundig adviseren over alle mogelijkheden voor uw bedrijf.

WIE IS ROMIJNDERS DAKBEDEKKING?

511

OPGELOSTE LEKKAGES

40 jaar

EEN FAMILIEBEDRIJF

52000

M² GERENOVEERD IN 2020

Onze producten

Er is een ruime keuze op het gebied van verschillende dakbedekkingsmaterialen. Echter, niet elk type dakbedekking is even geschikt voor elk bedrijfspand. Bovendien heeft u zelf waarschijnlijk wensen en ook uw gemeente stelt soms voorwaarden aan uw dak. In een uitvoerige dakinspectie analyseren de specialisten van Romijnders dakbedekking uw dak en geven wij u advies over het type dakbedekking die het meest geschikt is voor uw pand.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is elastisch, uitstekend bestand tegen het Hollandse klimaat en zeer geschikt voor platte- en licht hellende daken.

Lees meer

Kunststof dakbedekking

De moderne kunststof dakbedekkingen zijn goed bestand tegen UV-straling, luchtverontreiniging en blijven elastisch, zelfs bij extreme kou.

Lees meer

Groendaken

Groendaken winnen aan populariteit, zowel bij particulieren als bedrijven. De belangrijkste reden hiervoor is dat de grassen, mossen en andere planten die op een dergelijk dak worden geplaatst, helpen om schadelijke stoffen zoals fijnstof uit de lucht te halen.

Lees meer
 

Bekijk onze referentieprojecten

In de afgelopen veertig jaar hebben we op een grote diversiteit aan daken gestaan. We voorzagen bedrijfsgebouwen van compleet nieuwe (groen)daken en repareerden de daken van schoolgebouwen, bedrijfspanden, loodsen en nog veel meer. We laten hier een selectie zien van de projecten waaraan we onlangs werkten.

Daklekkage? Wij staan klaar voor u Bel (024) 641 73 16 of Whatsapp onsVacatures